0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Vysočina Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 35 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    73%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.8.2019

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.7.2019

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ideální hotel pro přespání s dětmi, výborná kuchyně, milý personál, perfektní hřiště pro děti. Byli jsme moc spokojení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Světla

rodzina z małym dzieckiem, 17.2.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Rodinné prostředí, vstřícnost, klidné místo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Vysočina replied to this review.
Děkujeme za krásná hodnocení, nikdy nezapomenete. A my se na Vás budeme opět těšit příště - pozdravujte syna, od nás i od Tobiho. A knihy, které máme v knihovničce pro ubytované, jsou společnou sbírkou těch, které jsme dostali nějakým způsobem darem. Pokud takové máte, vezměte je s sebou - my držíme nepublikovaný názor - pokud u nás najdete knihu, kterou si chcete prohlédnout, nebo přečíst - učiňte tak. Pokud bez některé nemůžete být, vezměte si ji s sebou domů. Proto je výběr takový jaký je.
Obrazy na stěnách jsou sbírkou jedné serie kalendáře měsíčních znamení od malíře Reona, který vystavuje v Praze pod Petřínem v Kouzelné jeskyni a je darem přátel pro provozovatelku penzionu, velice si jej ceníme a proto tento výběr.
Do pokojů se postupně snažíme umisťovat dekorace na téma, které zmiňujete, časem se to podaří :-)
Mějte se krásně a přijeďte ! PD

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 25.1.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Rostislav Minařík

para, 21.10.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Saláková

grupa przyjaciół, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Hana

para, 4.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi vlídný a příjemný personál, chutná jídla, dobré pivo. Uzavřený velkovní prostor pro rodiče s dětmi. Penzion vhodný pro školy v přírodě, Děti toho moc neponičí.

  • Jde o penzion z let, kdy jsme na dovolenou jezdili jako děti. Úprav a údržba jsou poplatné ceně. Koupeničky malé, ale díky za ně, umýt se u umývadla byl kumšt. Nízké postele. Koutek pro děti v jídelně nevhodný z důvodu hygieny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Katarína

para, 9.6.2018

Slovensko

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Valentin

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • všechno!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Vysočina replied to this review.
Moc děkujeme za krásnou rezenzi a těšíme se opět někdy na viděnou !
Penzion Vysočina - Daňková

Jaroslava Koutová

grupa przyjaciół, 27.8.2017

Městec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Celkově se nám v penzionu líbilo, jen se opakovala stejná večeře 3x rýže

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

para, 26.8.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Pozorný, milý a příjemný personál, výborná kuchyně a maximální pozornost k hostům. Trvalý pocit, že host je zde vítán.

  • Pokoj pro dvě osoby má tři lůžka a tím je na pokoji č. 11 velmi málo místa pro pohodlné bydlení, Značně opotřebované zařízení pokoje vč, malého umývadla a prasklého prkýnka na WC. Jelikož se nejedná o hotel a cena je tomuto komfortu přiměřená - vše odpuštěno. Chtělo by to vybavit pokoje alespoň malou televizí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Lída

grupa przyjaciół, 11.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • V hotelu jsme byly spokojené, personál milý a ochotný. Za kvalitu a cenu, není co vytknout.Doporučujeme všem, co nemusí mít extra luxus.Pro děti je opravdu mnoho možností, jak si vyhrát.

  • Jen malá připomínka, chybí ve sprše háčky na odložení oděvu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jana

rodzina ze starszym dzieckiem, 29.7.2017

kladensko Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Personál i strava výborný. Vřele doporučuji.

  • Vše bylo v pořádku. Škoda, že nám nepřálo počasí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Vojtěch Žallman

grupa przyjaciół, 2.7.2017

Slavičín Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám velmi vstřícné jednání při zajišťování pobytu zájezdu na penzionu, výborná strava a taky čistota v penzionu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

rodzina z małym dzieckiem, 1.7.2017

Adamov Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Penzion odpovídal své cenové kategorii. Byli jsme velice spokojení s tamním personálem po všech stránkách. Ocenili jsme tiché, klidné ubytování, dětský koutek a vstřícnou obsluhu. Rádi bychom se zase na penzion Vysočina někdy vrátili.

  • Jediné na co bych upozornila: vzhledem k ubytování malých dětí i pejsků by bylo příjemnější kdyby byly pokoje vybaveny namísto koberců linoleem či dlažbou. Lépe se tak řeší případné nehody a čistota pokojů.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Marie

para, 8.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se nám líbila ochota personálu a domácí prostředî vinikající kuchynĕ.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10